Nieuwsbrief 22 juni 2009

Posted on 22/06/2009

0


Dusc is weer volop bezig met nieuwe activiteiten. Na een actieve lente, zitten we in de zomer ook niet stil. We geven twee cursussen tijdens de hub summer school. Wil je weten wat we gedaan hebben en wat we gaan doen? Lees dan eens rustig onze nieuwsbrief door.  

The Big Bang!

2 juni 2009

In samenwerking met o.a. Pezy, O2, BNO en AIM, hebben we een workshop georganiseerd op Dinsdag, een dag die in het teken stond van Duurzaam Design. De workshop was gericht op het matchen van duurzame materialen met de behoeften van gebruikers. De workshop bestond uit twee parallelle sessies waarvan één op duurzame materialen richtte (Dusc) en de andere op de inzichten van gebruikers (Pezy). Aan het einde van de middag kwam de Big Bang en werden groepen uit beide sessie aan elkaar gekoppeld om samen tot ideeën voor duurzame ontwerpen te komen.

Het was een zeer succesvolle dag met een hoge opkomst. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen op de workshop! De workshop is wat de organisatoren betreft voor herhaling vatbaar. Dus hou onze agenda goed in de gaten mocht je 2 juni gemist hebben!

In de zomer naar school? Schaaf je creatief denken bij!

juli 2009

Aankomende zomer zal Dusc voor The Hub een tweetal cursussen verzorgen. Deze summer school is voor iedereen toegankelijk. Grijp deze unieke mogelijkheid aan om je creatieve denktechnieken bij te schaven. 

  • Creative Mapping of the Mind (8 juli, Rotterdam): Ontdek hoe mindmappen je kan helpen met creatief denken. In een middag leren we je de fijne kneepjes van mindmappen zodat je hier direct mee aan de slag kunt. Aanmelden voor de cursus via leercreatiefdenken@dusc-innovation.nl
  • Leer Creatief Denken (29 & 31 juli, Rotterdam): Hoe vaak heb je een nieuw idee? Een keer per week? Per jaar? Ben je tevreden met je huidige situatie of wilt je vooruit? Of denk je dat creatief denken alleen voorbehouden is voor creatieve kunstenaars of ontwerpers? We hebben een cursus opgezet Leer Creatief Denken voor zowel particulieren als bedrijven. Doe mee aan de cursus en kom er achter dat creatief denken te leren is, ook door jou! Aanmelden voor de cursus via leercreatiefdenken@dusc-innovation.nl.

 

Wij zien je graag op onze nieuwe activiteiten!

Posted in: Nieuwsbrief